Beslag- en executierecht

Zoekt u een gespecialiseerde advocaat beslagrecht en executierecht in Amsterdam? Wordt u geconfronteerd met een executiegeschil? Wilt u beslag leggen of is er bij u beslag gelegd? Dan bent u bij Flinck Advocaten aan het juiste adres. Flinck Advocaten heeft gespecialiseerde advocaten op het gebied van beslagrecht en executierecht.

De advocaten van Flinck procederen regelmatig over beslag- en executiegeschillen, waardoor zij actuele en parate kennis hebben op dit bijzondere terrein. Juist in procedures waar geen tijd valt te verliezen, kan een gespecialiseerd advocaat beslagrecht en executiespecialist zich onderscheiden van de rest.

Flinck Advocaten heeft onder meer gespecialiseerde kennis over de volgende onderwerpen:

Advocaat beslag- en executierecht

Heeft u een vraag over het beslag- of executierecht? Wordt u geconfronteerd met een executiegeschil? Wilt u beslag leggen of is er bij u beslag gelegd?

Flinck Advocaten

 

U kunt ons bereiken via:
Telefoonnummer: 020 - 26 10 234
E-mail: info@flinckadvocaten.nl

Actualiteiten

Lastgeving

Als een opdrachtgever een opdracht verstrekt aan een opdrachtnemer dan is er (vaak) sprake van een overeenkomst van opdracht. Een bijzondere vorm van de overeenkomst van opdracht is de lastgeving. Maar wat houdt een lastgeving precies in?

Lees meer

Wat is een bankgarantie?

Maar wat is een bankgarantie precies? Hoe werkt de bankgarantie? En in welke gevallen wordt er gebruik gemaakt van een bankgarantie? Advocaat mr. Vincent Melens van Flinck Advocaten legt uit.

Lees meer