Advocaat vastgoedrecht

Zoekt u een advocaat vastgoedrecht in Amsterdam? Voor een vastgoed advocaat bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het vastgoedrecht en huurrecht. Hier leest u wat onze vastgoed advocaten voor u kunnen betekenen.

Onze vastgoedrecht advocaten houden zich bezig met koop en verkoop. Zo hebben onze advocaten ruime ervaring met huur en verhuur van woon- en winkelruimte. Lees meer van van onze specialisaties bij actualiteiten.

Een advocaat vastgoedrecht

Een advocaat gespecialiseerd binnen vastgoedrecht geeft advies over alle aspecten op het gebied van vastgoed. Het gaat over meer dan alleen het kopen en verkopen van grond of een pand. Onze vastgoedrecht advocaat is daarnaast ook gespecialiseerd op het gebied van huurrecht. Hypotheekrecht is hier een voorbeeld van. Een advocaat van Flinck Advocaten helpt u hier graag mee verder.

Advocaat vastgoedrecht benaderen

Heeft u een vraag over vastgoedrecht of huurrecht? Of kampt u met een geschil of procedure u binnen vastgoed? Dan help onze vastgoed advocaat u graag verder. Neem contact op met ons!

Flinck Advocaten

 

Contact onze ondernemingsrecht advocaat via:
Telefoonnummer: 020 - 26 10 234
E-mail: [email protected]

Actualiteiten in het vastgoedrecht