Huurrecht voor woonruimte

Huurrecht woonruimte is een specialistisch onderdeel van het huurrecht. Bij Flinck Advocaten kunt u terecht voor al uw vragen over huurrecht van woonruimte. Wij staan zowel huurders als verhuurders regelmatig bij in procedures of stellen contracten voor partijen op. Een gespecialiseerde advocaat huurrecht helpt u graag verder.
Op de website van advocatenkantoor Flinck Advocaten leest u meer over huurrecht en over huurrecht woonruimte. Daarnaast kunt u gratis voorbeeldovereenkomsten downloaden en vindt u er leuke actualiteiten over het huurrecht.

Specifiek voor het huurrecht woonruimte is de vergaande huurbescherming die de wet aan de huurder biedt. De relatie tussen een huurder en een verhuurder is daardoor vaak een langdurige. In sommige gevallen is het wel mogelijk om tijdelijke huurcontracten aan te gaan maar laat u zich wel op voorhand goed adviseren.

Andere specifieke aandachtspunten bij huurrecht woonruimte zijn:

Advocaat huurrecht woonruimte

Een huurovereenkomst voor woonruimte is een langdurige verbintenis waarbij het belangrijk is dat u zich als huurder of verhuurder goed laat voorlichten over wat uw rechten zijn. Een advocaat huurrecht van advocatenkantoor Flinck advocaten helpt u graag verder. Ook in het geval dat er een geschil is ontstaan tussen de huurder en de verhuurder kan een advocaat huurrecht uw belangen behartigen in een procedure.

Mathieu Vreeswijk

Mathieu Vreeswijk

Advocaat

Bij Flinck Advocaten houdt Mathieu zich met name bezig met het procederen en adviseren op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, verbintenissenrecht, beslag, executie en faillissementsrecht.

Actualiteiten in het vastgoedrecht