Incasso

Zoekt u een gespecialiseerde advocaat voor het incasseren van uw geldvordering? Of bent u het niet eens met de hoogte van een factuur die u heeft ontvangen? Dan bent u bij Flinck Advocaten in Amsterdam aan het juiste adres. Neem gerust contact op met een gespecialiseerde incasso advocaat van Flinck advocaten.
Met een gespecialiseerde advocaat van Flinck Advocaten bent u verzekerd van een doeltreffende incasso van uw (geld)vordering. Lees meer over de verschillende mogelijkheden in onze actualiteiten.

Flinck Advocaten heeft onder meer gespecialiseerde kennis over de volgende onderwerpen:

Advocaat incasso

Wilt u meer informatie over het instellen van een incasso kort geding? Of bent u op zoek naar een incasso advocaat voor het innen van uw vordering?

Flinck Advocaten

 

U kunt ons bereiken via:
Telefoonnummer: 020 - 26 10 234
E-mail: info@flinckadvocaten.nl

Actualiteiten in het Incasso

Lastgeving

Als een opdrachtgever een opdracht verstrekt aan een opdrachtnemer dan is er (vaak) sprake van een overeenkomst van opdracht. Een bijzondere vorm van de overeenkomst van opdracht is de lastgeving. Maar wat houdt een lastgeving precies in?

Lees meer

Wat is een bankgarantie?

Maar wat is een bankgarantie precies? Hoe werkt de bankgarantie? En in welke gevallen wordt er gebruik gemaakt van een bankgarantie? Advocaat mr. Vincent Melens van Flinck Advocaten legt uit.

Lees meer