Go to Top

Advocaat Amsterdam

Flinck advocaten zit midden in het oude centrum van Amsterdam

De advocaten van Flinck houden kantoor aan de Warmoesstraat, ook wel bekend als het gebied 1012 in Amsterdam. De gemeente heeft deze historie rijke buurt volledig op de schop genomen. Daar ontstaan veel leuke initiatieven uit. Flinck advocaten is onderdeel van de vernieuwing gaande in de oude binnenstad.

Verandering in de advocatuur

Volgens Flinck moet ook de advocatuur op de schop worden genomen en nodig vernieuwen. Torenhoge tarieven en hoge overhead kosten zijn in de advocatuur eerder gewoon dan bijzonder. Deze formule is niet langer houdbaar, dat wordt sinds kort ook erkend door het bedrijfsleven.

Met het initiatief van Flinck zal de advocatuur veranderen zoals ook 1012 dat doet. Uiteindelijk wordt de advocatuur weer zoals die bedoeld is en zal 1012 herleven in oude dagen:

In de 16e eeuw was de Warmoesstraat de straat met de grootste huizen waar de rijkste burgers van Amsterdam woonden. Met de aanleg van de Herengracht en andere nieuwe grachten in de 17e eeuw verhuisden zij daarheen. De straat werd toen dé winkelstraat van Amsterdam en er vestigden zich veel handelsfirma’s.

    (Wikipedia)

Een bijzonder bedrijvige straat met mooie architectuur en met trots gevestigd en genesteld het advocatenkantoor Flinck Advocaten.

About Mathieu Vreeswijk

Mathieu Vreeswijk houdt zich met name bezig met de civielrechtelijke procespraktijk. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde advocatenkantoren legt hij zich bij Flinck Advocaten toe op het vastgoedrecht, verbintenissenrecht, beslag- en executierecht en zekerheden.