Go to Top

Voorbeeld dagvaarding

Voorbeeld dagvaardingBent u op zoek naar een voorbeeld dagvaarding? Flinck Advocaten biedt u gratis een voorbeeld dagvaarding aan, waarmee u zonder advocaat bij de kantonrechter kunt procederen. Advocaat mr. Vincent Melens van Flinck Advocaten legt uit hoe u de voorbeeld dagvaarding kunt gebruiken.

Voorbeeld dagvaarding

De onderstaande voorbeeld dagvaarding kunt u gebruik om zonder advocaat een vordering in te stellen bij de kantonrechter. Hierbij kan het gaan om huur- of arbeidsrecht zaken, maar ook geldvorderingen tot een maximum van EUR 25.000,-.

Verloop procedure

Zodra u het stuk klaar heeft, kunt u contact opnemen met een deurwaarder die de dagvaarding op uw verzoek kan betekenen aan de tegenpartij. Nadat de deurwaarder de dagvaarding heeft betekend, zal hij het betekende document aan u terugzenden. De volgende stap is om de dagvaarding naar de betreffende rechtbank te zenden. Lees meer over het verloop van een juridische procedure.

Advocaat inschakelen?

Twijfelt u aan de inhoud van het door u opgestelde stuk, of heeft uw specifieke vragen over het verloop van een juridische procedure? In sommige geval kan het verstandig zijn om advies in te winnen van een gespecialiseerde advocaat. Samen met een advocaat kunt u de beste strategie en plan van aanpak bepalen.

De advocaten van Flinck Advocaten hebben ruime ervaring en juridische expertise op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, faillissementsrechthuurrecht, verbintenissenrechten en incasso van geldvorderingen. Tot de klanten van Flinck Advocaten behoren (ondernemende) particulieren, ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en investeerders.

Meer informatie?

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een dagvaarding? Of wilt u juridisch advies over een juridische procedure? Neem dan vrijblijvend contact op met mr. Vincent Melens van Flinck Advocaten telefoonnummer 020 – 26 10 234 of per e-mail: melens@flinckadvocaten.nl.

Download hier uw voorbeeld dagvaarding

About Vincent Melens

Vincent Melens heeft jarenlange ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Bij Flinck Advocaten adviseert en procedeert hij met name op het gebied van ondernemingsrecht, beslagrecht, faillissementsrecht en contractenrecht.