Go to Top

Vacature advocaat medewerker

Vacature advocaat medewerker Amsterdam

VACATURE (13/11/2017)

TWEE ADVOCAAT-MEDEWERKERS

VASTGOED/ONDERNEMINGSRECHT (4 – 8 jaar ervaring)

Maak jij de stap voorwaarts? Wil jij de mogelijkheid hebben om een eigen praktijk op te bouwen binnen misschien wel het leukste kantoor van Amsterdam? Flinck Advocaten zoekt twee talentvolle advocaat medewerkers voor de civiele procespraktijk.

Wij zijn Flinck Advocaten

Bijna vijf jaar geleden besloten wij ‘het anders te doen’. Het beroep van advocaat uitoefenen op een hoogwaardig niveau. Zonder opsmuk en binnen een plezierige, laagdrempelige werkomgeving. Ons kantoor bestaat uit ‘liefhebbers van het recht en vakidioten’ waaronder inmiddels drie advocaten en twee vaste juridisch medewerkers.

Onze praktijk

Bij Flinck Advocaten vinden wij dat advocaten moeten procederen. En bij voorkeur op het scherpst van de snede. Dat doen wij zelf ook het liefst. Procederen geeft het vak kleur. En daarom zijn wij advocaat geworden en geen juridisch adviseur.

Wij werken veel voor (middelgrote) ondernemingen. Daarnaast staan wij ook particulieren, internationale ondernemingen en non-profit instellingen bij. Dit hoofdzakelijk binnen het vastgoed, ondernemings- en insolventierecht. Ons klantenbestand is divers en het werk gevarieerd.

Wij bieden

Bij Flinck Advocaten krijgt je de kans om – zelfstandig en in een informele setting – te werken aan mooie dossiers en spraakmakende zaken. Werken in deeltijd is bespreekbaar. Er zijn ruime mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen en het salaris is marktconform. En niet onbelangrijk: de locatie is onbetaalbaar.

Solliciteren

Wij zoeken versterking per direct. Heb jij het idee dat je bij ons kantoor past? Neem dan contact op met Vincent Melens (melens@flinckadvocaten.nl) of Mathieu Vreeswijk (vreeswijk@flinckadvocaten.nl). Of stuur gelijk een motivatiebrief.