Renovatie woon- en winkelruimte

Renovatie is een specialistisch onderdeel van het vastgoedrecht. Bij Flinck Advocaten kunt u terecht voor al uw vragen over renovatie van woon- of winkelruimte en huurrecht. Onze huurrecht en renovatie advocaten staan zowel huurders als verhuurders regelmatig bij in procedures of stellen contracten voor partijen op. Een gespecialiseerde advocaat helpt u graag verder.

Op de website van advocatenkantoor Flinck Advocaten leest u meer over huurrecht en renovatie van woon- of winkelruimte. Daarnaast kunt u gratis voorbeeldovereenkomsten downloaden en vindt u er leuke actualiteiten over het huurrecht.

Specifiek voor grootschalige renovatieprojecten zijn de wettelijke mogelijkheden om huurovereenkomsten te beëindigen. Voordat u gaat renoveren is het goed dat u zich laat adviseren door een advocaat huurrecht.

Andere specifieke aandachtspunten bij renovatie zijn:

  • Beëindigingsvergoeding
  • Ontruimingstermijn
  • Vervangende woonruimte
  • Dringend eigen gebruik
  • Complexgewijze renovatie
  • Woningherstel en -splitsing
  • Anti kraak overeenkomsten

Advocaat huurrecht

Bij het renoveren van een vastgoedobject is het belangrijk dat u zich tijdig laat voorlichten over wat uw rechten zijn als verhuurder. Een advocaat huurrecht van advocatenkantoor Flinck advocaten helpt u graag verder. Ook in het geval er een geschil is ontstaan tussen de huurder en de verhuurder kan een advocaat huurrecht uw belangen behartigen in een procedure. Neem vrijblijvend contact op met een gespecialiseerd huurrecht advocaat.

Mathieu Vreeswijk

Advocaat/ oprichter

 

Neem vrijblijvend contact op met mr. Mathieu Vreeswijk, een gespecialiseerde advocaat vastgoedrecht van Flinck Advocaten.

Telefoonnummer: 020 – 26 10 234

E-mail: [email protected]

Actualiteiten in het vastgoedrecht