Commerciële contracten
Als ondernemer krijgt u te maken met verschillende commerciële contracten en overeenkomsten. Het wil nog wel eens voorkomen dat er achteraf een conflict ontstaat over de inhoud van een overeenkomst of de wijze waarop specifieke bepalingen van een contract moeten worden uitgelegd. Om deze reden is het verstandig om uw contracten te laten beoordelen door een deskundige Flinck advocaat die hier ervaring mee heeft.
- Agentuurovereenkomst
- Consignatieovereenkomst
- Distributieovereenkomst
- Franchiseovereenkomst
- Geheimhoudingsovereenkomst
- Intentieovereenkomst
- Leveranciers- en afzetovereenkomst
- Licentieovereenkomst
- Managementovereenkomst
- Overeenkomsten van opdracht
- Productie overeenkomst
- Samenwerkingovereenkomst
- Service overeenkomst
Advocaat ondernemingsrecht
Bij Flinck Advocaten kunt u terecht voor al uw vragen over commerciële contracten. Wilt u meer informatie of bent u betrokken bij een geschil over een contract?
Vincent Melens
Advocaat/ oprichter
Neem vrijblijvend contact op met mr. Vincent Melens, een gespecialiseerde advocaat verbintenissenrecht van Flinck Advocaten.
Telefoonnummer: 020 – 26 10 234
E-mail: melens@flinckadvocaten.nl
Actualiteiten in het ondernemingsrecht
Lekkage: draait de VvE op voor de schade?
Flinck Advocaten bespreekt de aansprakelijkheid van een eigenaar vanwege schending van zijn onderhoudsplicht.
Bestuurdersaansprakelijkheid voor een huurschuld
Is de bestuurder naast de vennootschap op grond van een onrechtmatige daad aansprakelijk gesteld? Dan spreken we van bestuurdersaansprakelijkheid.
Een faillissement voorkomen met de WHOA
Zonder toestemming van schuldeisers een faillissement voorkomen? Dat kan sinds de nieuwe wet: de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (‘WHOA’).
Schade door een onrechtmatig beslag
Wanneer is een beslag onrechtmatig? Advocaat beslagrecht mr. Vincent Melens van Flinck Advocaten over schade door een onrechtmatig beslag.
Aansprakelijkheid in een maatschap
Wie is er bijvoorbeeld aansprakelijk als de maatschap een fout maakt? Advocaat mr. Vincent Melens bespreekt de aansprakelijkheid in een maatschap.
Kruislingse verrekening in faillissement: wat is er toegestaan?
Kruislingse verrekening is als partijen afspreken dat groepsvennootschappen schulden en vorderingen over en weer mogen verrekenen.