Algemene voorwaarden laten opstellen

Heeft u een advocaat nodig voor het opstellen van algemene voorwaarden? Een advocaat algemene voorwaarden van advocatenkantoor Flinck Advocaten helpt u graag bij het opstellen van algemene voorwaarden en het gebruik daarvan.

Veel ondernemers hebben het gevoel dat algemene voorwaarden overbodig zijn en kiezen er om deze reden voor om daar geen gebruik van te maken. Dat is een gemiste kans, omdat het gebruik van algemene voorwaarden juist heel handig kan zijn. De onderwerpen die in uw algemene voorwaarden genoemd worden, hoeven niet meer specifiek geregeld te worden. Dat scheelt tijd en geld.

Op de website van advocatenkantoor Flinck Advocaten leest u meer over algemene voorwaarden. Daarnaast kunt u gratis voorbeeldovereenkomsten downloaden en vindt u er leuke actualiteiten over algemene voorwaarden.

Advocaat ondernemingsrecht

Wilt u meer informatie over het opstellen van algemene voorwaarden, of bijvoorbeeld over de toepassing daarvan?

Vincent Melens

Advocaat/ oprichter

 

Neem vrijblijvend contact op met mr. Vincent Melens, een gespecialiseerde advocaat verbintenissenrecht van Flinck Advocaten.

Telefoonnummer: 020 – 26 10 234

E-mail: melens@flinckadvocaten.nl

Actualiteiten in het ondernemingsrecht

Lastgeving

Als een opdrachtgever een opdracht verstrekt aan een opdrachtnemer dan is er (vaak) sprake van een overeenkomst van opdracht. Een bijzondere vorm van de overeenkomst van opdracht is de lastgeving. Maar wat houdt een lastgeving precies in?

Lees meer

Wat is een bankgarantie?

Maar wat is een bankgarantie precies? Hoe werkt de bankgarantie? En in welke gevallen wordt er gebruik gemaakt van een bankgarantie? Advocaat mr. Vincent Melens van Flinck Advocaten legt uit.

Lees meer