Go to Top

Rechtsgebieden

Vastgoedrecht

vastgoedrechtFlinck Advocaten heeft gespecialiseerde kennis van het (civiele) vastgoedrecht en alle juridische aspecten van onroerend goed. De advocaten van Flinck Advocaten houden zich niet alleen bezig met koop en verkoop van vastgoed, hypotheekrechten, appartementsrechten en het adviseren van Vereniging van Eigenaren, maar hebben ook ruime ervaring op het gebied van huur en verhuur van woon- en bedrijfsruimte. Lees meer over vastgoed bij onze actualiteiten.


Ondernemingsrecht

OndernemingsrechtDe ondernemende advocaten van Flinck hebben een jarenlange ervaring op het gebied van ondernemingsrecht. Zij adviseren en procederen onder meer over aandeelhoudersgeschillen, samenwerkingsovereenkomsten, handelsgeschillen, algemene voorwaarden, (dreigende) faillissementen en (bestuurders-)aansprakelijkheid.


Faillissementsrecht

Advocaat faillissementsrecht Op het moment dat een privé- of rechtspersoon niet meer aan zijn of haar (financiële) verplichtingen kan voldoen, dan kan de rechtbank het faillissement uitspreken. De gespecialiseerde advocaten faillissementsrecht van Flinck Advocaten hebben veel ervaring met faillissementen, ruzie met de curator, bestuurdersaansprakelijkheid en het instellen van hoger beroep of verzet tegen een faillissement.


Beslag- en executierecht

beslag_en_executierechtWordt u (onverhoopt) geconfronteerd met een beslag, of heeft u misschien zelf een vordering  waarvoor u (conservatoir of executoriaal) beslag wenst te leggen? De advocaten van Flinck  Advocaten zijn vertrouwd met de praktijk van het beslag- en executierecht.


Incasso

incassoMet de incassospecialisten van Flinck Advocaten bent u verzekerd van een doeltreffende incasso van uw (geld)vordering tegen bijzonder scherpe tarieven. Flinck Advocaten kan u adviseren over de juiste aanpak van uw zaak, welke bijvoorbeeld kan bestaan uit een (incasso) kort geding, een faillissementsaanvraag of een bodemprocedure.


VerbintenissenrechtHet team van Flinck Advocaten heeft ruime ervaring met het verbintenissen- en contractenrecht. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van (commerciële) contracten of het ontbinden daarvan, maar ook aan het procederen over handelsgeschillen of een vordering uit onrechtmatige daad.


Arbeidsrecht

ArbeidsrechtFlinck Advocaten adviseert zowel werkgevers als werknemers op het gebied van arbeidsrechts- en ontslagrecht. Daarnaast zijn de arbeidsrechtadvocaten van Flinck bedreven in het opstellen en uitonderhandelen van arbeidscontracten. Lees meer over arbeidsrecht bij onze actualiteiten.