Go to Top

Faillissementsrecht

Faillissement

Heeft u een advocaat faillissementsrecht nodig omdat u failliet bent verklaard? Wilt u een faillissement voorkomen? Of heeft u bijvoorbeeld een geschil met de curator in een faillissement? Een advocaat faillissementsrecht van het advocatenkantoor Flinck Advocaten helpt u graag verder.

Op het moment dat een privé- of rechtspersoon niet meer aan zijn of haar (financiële) verplichtingen kan voldoen, dan kan de rechtbank het faillissement uitspreken. De rechtbank zal daartoe overgaan op het moment dat de schuldenaar in de ‘toestand verkeert dat zij heeft opgehouden te betalen’. In het algemeen wordt deze toestand aangenomen op het moment dat de schuldenaar twee (of meer schuldeisers) onbetaald laat.

Op de website van advocatenkantoor Flinck Advocaten leest u meer over faillissementsrecht en de gevolgen die een faillissement met zich meebrengen. Daarnaast kunt u gratis voorbeeldovereenkomsten downloaden en vindt u er leuke actualiteiten over het faillissementsrecht.

Specifieke aandachtspunten bij faillissementsrecht zijn:

Advocaat faillissementsrecht

Een faillissement kan heel ingrijpend zijn. Of u nou zelf failliet bent verklaard en daartegen hoger beroep of verzet wil instellen, of dat u het faillissement wilt aanvragen van een van uw debiteuren? Een advocaat faillissementsrecht van het advocatenkantoor Flinck Advocaten helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op met een gespecialiseerd faillissementsrecht advocaat op telefoonnummer 020 – 26 10 234 of per e-mail: melens@flinckadvocaten.nl