Go to Top

mensen

Vincent Melens

Advocaat en oprichter

Vincent Melens begon zijn carrière bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam waar hij zowel heeft gewerkt op de sectie faillissementsrecht als ondernemingsrecht. Bij Flinck Advocaten houdt Vincent zich met name bezig met het procederen en adviseren op het gebied van ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, incasso en faillissementsrecht.

-> Lees meer over Vincent Melens

 

Mathieu Vreeswijk

Advocaat en oprichter

Mathieu Vreeswijk begon zijn carrière bij een middelgroot advocatenkantoor in Haarlem. Daarna heeft hij gewerkt bij een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. Bij Flinck Advocaten houdt Mathieu zich met name bezig met het procederen en adviseren op het gebied van vastgoedrecht, verbintenissenrecht, incasso en zekerheden.

>–> Lees meer over Mathieu Vreeswijk

 

Willem van Agt

Advocaat

Willem van Agt is als advocaat begonnen bij een advocatenkantoor in Rotterdam, waarna Willem de stap naar Flinck Advocaten heeft gemaakt. Tijdens zijn carrière heeft Willem zich gefocust op het gebied van vastgoed en het civiele procesrecht. Willem is regelmatig in de rechtbank te treffen. Bij Flinck Advocaten houdt Willem zich met name bezig met het procederen en adviseren op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, verbintenissenrecht, beslag, executie en faillissementsrecht.

-> Lees meer over Willem van Agt

 

Leon Koning

Paralegal