Advocaat algemene voorwaarden

Geplaatst door: Vincent Melens

Heeft u een advocaat nodig voor het opstellen van algemene voorwaarden? Een advocaat algemene voorwaarden van advocatenkantoor Flinck Advocaten helpt u graag bij het opstellen van algemene voorwaarden en het gebruik daarvan.

Veel ondernemers hebben het gevoel dat algemene voorwaarden overbodig zijn en kiezen er om deze reden voor om daar geen gebruik te maken. Dat is een gemiste kans omdat het gebruik van algemene voorwaarden juist heel handig kan zijn. De onderwerpen die in uw algemene voorwaarden genoemd worden, hoeven niet meer specifiek geregeld te worden. Dat scheelt tijd en geld.

Op de website van advocatenkantoor Flinck Advocaten leest u meer over algemene voorwaarden. Daarnaast kunt u gratis voorbeeldovereenkomsten downloaden en vindt u er leuke actualiteiten over algemene voorwaarden.

Advocaat algemene voorwaarden

Wilt u meer informatie over het opstellen van algemene voorwaarden, of bijvoorbeeld over de toepassing daarvan? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met een advocaat algemene voorwaarden van Flinck Advocaten op telefoonnummer 020 – 26 10 234 of per e-mail: melens@flinckadvocaten.nl

Vincent Melens

Advocaat

Bij Flinck Advocaten houdt Vincent zich met name bezig met het procederen en adviseren op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, verbintenissenrecht, beslag, executie en faillissementsrecht.